Actie in het kader van de week van passend onderwijs 13 maart 2014

In het najaar start de cursus 'Kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong' (17 september). Als u zich met drie of meer deelnemers aanmeldt, hebben wij in het kader van de week van passend onderwijs (24-28 maart) een leuke actie! De derde persoon die u aanmeldt, volgt de cursus namelijk geheel gratis!

Hoogbegaafdheid op de agenda

De week van passend onderwijs is een initiatief van het ministerie van OCW en een aantal belangrijke partners in het onderwijsveld. Ook Driestar onderwijsadvies vindt het belangrijk dat we gezamenlijk nadenken over de vraag wat passend onderwijs precies betekent op school en in de klas. Door het aanbieden van deze actie dragen wij ons steentje bij. 
Hoogbegaafdheid staat  prominent op de agenda in de uitvoering van passend onderwijs. Het begaafde kind mag daarbij niet tussen wal en schip vallen!

Meer informatie en aanmelden

U vindt hier meer informatie over de cursus ‘Kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong'. Wij kijken uit naar uw aanmeldingen!

Wilt u meer informatie over wat Driestar onderwijsadvies voor uw school kan betekenen op het gebied van passend onderwijs? Neem dan contact op met drs. A. (Ria) Looij - van 't Hof (tel 0182-760524).

Meer nieuws