Twitter

Nieuws

 1. Doorontwikkeling Kindkans

  Al geruime tijd werken Driestar educatief en ParnasSys succesvol samen rondom de ontwikkeling van het programma Kindkans (voorheen Zorgplatform+). Hierbij verzorgt Driestar educatief vanaf 1 januari 2013 de acquisitie en de implementatie rondom het product. Nieuw is dat Driestar educatief sinds 1 juli 2014 de verantwoordelijkheid voor Kindkans op zich heeft genomen. Concreet betekent dit dat Driestar educatief ook de facturen voor huidige en toekomstige gebruikers gaat versturen. In de toekomst zal de samenwerking tussen Driestar educatief en ParnasSys niet alleen rondom Kindkans maar ook op andere projecten worden voortgezet.

 2. Geslaagd! Acht Bambino-medewerkers halen certificaat ‘Startblokken’

  Onlangs zijn acht pedagogisch medewerkers van de christelijke opvangorganisatie Bambino in Dordrecht geslaagd voor het traject ‘Startblokken van basisontwikkeling’. Dit VVE-programma werkt ontwikkelingsgericht, waarbij spel de leidende activiteit is.

 3. Teams voorbereiden op lessen Wonderlijk gemaakt

  Starten met de methode Wonderlijk gemaakt doe je niet zomaar. Een zorgvuldig voorbereidingstraject neemt drempels weg en helpt bij de afstemming tussen school en gezin. Dan nemen leerkrachten en ouders ieder hun eigen rol op in de seksuele vorming van kinderen.

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Lees meer blogs ›