Terugblik Jubileumavond Danken en delen 22 september 2014

We geven een korte terugblik op de Jubileumavond Driestar 70 jaar met het thema 'Danken en delen'.

Wij kijken terug op een mooie avond waarin we samen met de internationale partners terug hebben gekeken op 70 jaar Driestar educatief. Het thema van het jubileum was "Danken en delen". Danken voor de groei van Driestar in zowel Nederland als in het buitenland en het feit dat we onze kennis kunnen delen met onze partners.



Driestar educatief steunt op dit moment onderwijsprojecten in Oekraïne, Afrika en China. In Afrika gebeurt dat in samenwerking met Woord en Daad, in China met de Bonisa Zending. Ds. Vinogradsky uit het Oekraïnse Zhitomir en schoolleider Chris uit China waren aanwezig bij de jubileumavond. Helaas kon de vertegenwoordigster Miss Becker uit Sierra Leona niet komen vanwege de ebola-epidemie.

De jubileumbijeenkomst werd muzikaal begeleid door een speciaal opgericht koor ter gelegenheid van het jubileum, bestaande uit (oud)-studenten en docenten onder leiding van muziekdocent Ton van Driel. Onze oud-collega Kees Kramp verzorgde twee fluitsolo's.

Ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan is het Piet Kuijt Fonds opgericht. Het fonds, dat vernoemd is naar de oprichter van de hogeschool, wil christelijke studenten in andere landen financieel steunen.

Meer nieuws