Symposium Leren en innoveren 14 oktober 2014

Op 6 november wordt er vanuit de Master Leren en innoveren van Driestar hogeschool, VIAA Hogeschool en de CHE een symposium georganiseerd met als titel ‘Leren en innoveren’.

Tijdens dit symposium zullen er keynotes verzorgd worden door experts op het gebied van leren en innoveren en zullen de tweedejaars studenten van de masteropleiding hun onderzoeksopzet presenteren door het verzorgen van posterpresentaties. Het wordt een interessante dag voor iedereen die geïnteresseerd is in leren en innoveren!

Het symposium wordt gehouden op Driestar hogeschool, Gouda. Voor meer informatie over de inhoud, zie het programma.
Wil je dit symposium (kosteloos) bijwonen? Meld je dan uiterlijk 29 oktober aan door een mailtje te sturen naar de studieleider, drs. L.V. (Lennart) Visser

Wil je weten wat de Master Leren en innoveren van Driestar hogeschool, Christelijke hogeschool Ede (CHE) en VIAA Hogeschool kan betekenen voor jouw ontwikkeling als leraar? Wil je gebruik maken van de lerarenbeurs? Heb je vragen over de Master Leren en innoveren? Wil je een keer een dagdeel een college bijwonen?

Kijk op de website van de Master Leren en innoveren, of neem contact op met de studieleider drs. L.B. (Lennart) Visser, per e-mail of telefonisch op 06-19663994.

Meer nieuws