Doe de ParnasSys actualiteitscheck 23 april 2014

Je maakt al kortere of langere tijd gebruik van ParnasSys. Vastleggen van gegevens wordt vaak ervaren als een last. ParnasSys is gemaakt om het onderwijs(leer)proces maximaal te ondersteunen met een minimum aan inspanning voor de leerkracht of ib’er.

Wil je weten hoe efficiënt je ParnasSys gebruikt? Wil je weten welke functionaliteit volgend schooljaar in gebruik kan worden genomen? Wij kunnen je op deze vragen antwoord geven. Een passend antwoord… Als Driestar educatief willen wij een voorbeeld zijn in passend onderwijzen.

In de actualiteitscheck kijken wij vanuit verschillende kanten naar het gebruik van ParnasSys. Vanuit handelingsgericht werken, vanuit opbrengstgericht werken, vanuit het ontwikkelingsperspectief, vanuit het gebruik van de methodetoetsen en het rapport. De check bestaat uit twee onderdelen: het invullen van een vragenlijst vooraf en een gesprek bij jou op school waarbij aan de hand van de eigen ParnasSys omgeving de tips en ontwikkelpunten benoemd worden.

De ontwikkelstappen worden genoteerd, zodat de check een concreet werkplan oplevert waarbij duidelijk is welke taken door de school zelf worden uitgevoerd en op welke momenten wij ondersteuning kunnen bieden.
 
Meer informatie over de actualiteitscheck kun je hier vinden of je neemt per e-mail contact op met L.G. (Leon) van Dalen. Als je aanwezig bent op ons seminar op woensdagmiddag 18 juni a.s., krijg je korting op de actualiteitscheck t.w.v. € 49,--. Aanmelden voor dit seminar kan via de agenda.

Meer nieuws

    • Cursus of post-hbo-opleiding: wat wordt jouw volgende stap?

      Als onderwijsprofessional ben je je leven lang gericht op leren, ook voor jezelf. Je wilt groeien als professional en dat gaat het beste als jouw persoonlijke groei, vaardigheden en kennis gecombineerd worden.

    • Online informatiebijeenkomst Taal actief 5 voor de christelijke school

      Van de veel gebruikte taalmethode Taal actief komt er een nieuwe versie; namelijk versie 5. Net zoals bij de huidige versie van Taal actief 4 is Taal actief 5 aangepast voor de christelijke en reformatorische scholen.

    • Driestar educatief gaat webwinkel volledig vernieuwen

      We hebben goed nieuws! Driestar educatief gaat haar webwinkel volledig vernieuwen.

    • Mooie scores Keuzegids voor de master Leren en Innoveren

      Studenten geven in de Nationale Studenten Enquête aan tevreden te zijn over de masteropleiding Leren en innoveren bij Driestar hogeschool die samen met de hogescholen CHE en Viaa gegeven wordt. Op vier van de vijf onderdelen scoort de master bovengemiddeld, en op één onderdeel gemiddeld. Dat is te lezen in de Keuzegids masters 2024.

    • Janneke de Jong-Slagman benoemd als lector Geletterdheid bij Driestar educatief

      Binnen het onderzoekscentrum van Driestar educatief start per 1 augustus 2024 het lectoraat Geletterdheid. Dit nieuwe lectoraat heeft als doel een bijdrage te leveren aan een positieve, inhoudsgerichte leescultuur bij zowel leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs als bij studenten in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Dr. Janneke de Jong-Slagman is benoemd als lector en zal leidinggeven aan dit lectoraat.