Aan de slag met Onderwijs naar 2020 16 oktober 2014

Driestar managementadvies en VGS hebben een handig instrument ontwikkeld, waarmee je als leidinggevende in je team aan de slag kan met toekomstplannen.

Het christelijk onderwijs heeft de opdracht een inspirerende leeromgeving voor de leerlingen te zijn en te blijven. Tegelijkertijd verandert de wereld om ons heen snel. Het is belangrijk dat we binnen het primair én voortgezet onderwijs deze veranderingen overdenken en dat we vanuit de kernopdracht van ons onderwijs inspelen op deze veranderingen. 

Onderwijs naar 2020

Tijdens het evenement Onderwijs naar 2020 op 3 oktober jl. kwamen tijdens interessante keynotes en workshops de thema's identiteit, onderwijs, governance, bedrijfsvoering en personeel aan de orde. Tijdens het evenement presenteerden Driestar management en VGS ook een schetsboek en bijbehorende website: Onderwijs naar 2020

Zelf aan de slag

Met het schetsboek en de website kan iedereen binnen de school, dus bestuurders, toezichthouders, MT-leden of leerkrachten, gebruiken om zich een beeld te vormen van waar het de komende jaren over moet gaan. 

Op www.onderwijsnaar2020.nl vind je naast informatie over de thema's ook de presentaties van het evenement op 3 oktober. Wil je een schetsboek ontvangen? Stuur dan een e-mail naar A. (Arend) Flier, managementadviseur. 

Meer nieuws